Qyfyre

Barcaleta, lajme foto e video humoristike dhe qyfyre pa fund

Barcaleta Post New Entry

Propozim malesie

Posted by qyfyre on June 29, 2010 at 10:20 AM Comments comments (0)

Nje malesor i ze shtegun e rruges nje malesoreje :

-Oj fisnike!A i bashkojme pshurrcat?! 

Cfare eshte?

Posted by qyfyre on May 19, 2010 at 8:53 AM Comments comments (0)

- Ca eshte nje gje e gjakosur me dy kembe?

- Gjysem qeni

Bananja dhe vibratori

Posted by qyfyre on April 20, 2010 at 10:43 AM Comments comments (0)

Nje banane i thote nje vibratori:

- Perse dridhesh? Ty nuk te ha njeri.

Banka e spermes

Posted by qyfyre on April 14, 2010 at 1:03 PM Comments comments (0)

- Pse e hoqen pederastin nga puna te Banka e spermes?

- Se pinte ne orar te punes

Pse zezaku ha vetem cokollata te bardha?

Posted by qyfyre on March 26, 2010 at 12:43 PM Comments comments (0)

- Pse zezaku ha vetem cokollata te bardha?

- Sepse ka frike mos kafshon doren.

Mekaniku pas seksit

Posted by qyfyre on March 1, 2010 at 10:17 AM Comments comments (0)

- Si mnund ta kuptosh qe nje mekanik sapo ka bere seks?

- E ka nje gisht te paster

Kulmi i besimit

Posted by qyfyre on March 1, 2010 at 10:12 AM Comments comments (0)

- Cili eshte kulmi i besimit?

- Te lesh nje kanibal te te japi gojore

Vegla

Posted by qyfyre on January 21, 2010 at 11:09 AM Comments comments (0)

- Cfare vegle duhet per te zgjeruar nje vrime nga 15 mm ne 40 mm

- Vegla e nje pedofili

Dilema e nje cifuti

Posted by qyfyre on January 21, 2010 at 11:05 AM Comments comments (0)

- Cila eshte dilema me e madhe per nje cifut?

- Nje oferte per mish derri, falas

Djali dhe mami

Posted by qyfyre on January 14, 2010 at 11:57 AM Comments comments (1)

Djali: Mami nuk dua ta shof gjyshen

Mami: Pusho aty dhe vazhdo gerrmo

Vace Zela vs Moli

Posted by qyfyre on January 14, 2010 at 11:05 AM Comments comments (0)

- Cfare ndryshimi ka Vace Zela nga Moli

- Vace Zela kendon bukur, kurse Moli eshte jevg

Djali zezak dhe mamaja e bardhe

Posted by qyfyre on January 13, 2010 at 3:07 PM Comments comments (0)

Djali: Mami, si ka mundesi qe ti je e bardhe dhe une jam i zi

Mami: Eh mor djale, c'kam bere une ate nate qe je krijuar, ti thuaj shyqyr qe nuk leh

Higjena

Posted by qyfyre on January 11, 2010 at 12:09 PM Comments comments (0)

Mama miza po i gerthiste mizes se vogel:

- Sa here te kam thene mos ha mut pa lare duart!

Perse jevgjit mbajne ere?

Posted by qyfyre on January 6, 2010 at 11:07 AM Comments comments (2)

- Perse jevgjit mbajne ere te keqe?

- Qe ti kene inat edhe qorrat

Lopet e Shefqetit

Posted by qyfyre on December 31, 2009 at 11:45 AM Comments comments (0)

- O Shefqet, a pin duhan lopet e tua?

- Jo

- Po ik vrap atere se te ka marr flake stalla